21.02.2022-12:24 (Son Güncelleme:02.03.2022-17:25)


1

Dnipro formasını terleten 24 yaşındaki golcü yıldız Artem Dovbyk'in menajeri futbolcunun Süper Lig'e transferiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



2

Süper Lig'de transfer heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Heyecanın yoğun yaşandığı ligde sürpriz isimler gündeme gelmekte. Süper Lig'e transferi konuşulan son sürpriz isim ise Ukrayna Ligi takımlarından Dnipro formasını terleten Ukraynalı golcü Artem Dovbyk oldu. Futbolcunun Türkiye'ye transferi ile ilgili menajerinden çarpıcı itiraflar geldi.



3

Artem Dovby'nın menajeri futbolcunun Türkiye'ye transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Artem'in Türkiye Ligi'ne olası transferiyle alakalı tüm spekülasyonlara son vermek istiyorum. Nitekim geçtiğimiz yıl, tüm Türk devleri Dovbyk'e ilgi gösterdi. Bu kulüplerin yönetimleriyle iyi ilişkiler geliştirdi. Dnipro da bu ilginin farkında. Ancak şu aşamada transfer söz konusu değil.



4

Şu anda Türkiye ama transfer müzakereleri için değil. Dnipro için kampta. Dovbyk, yoluna bildiği şekilde devam etmek istiyor. Başarılar kazanmak isteyen, yarışmacı bir kimliğe sahip.'



5

'Son 1 yıldır Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Artem ile ilgilendiğini doğrulayabilirim. Bu kulüplerin idarecileri, Artem'i canlı izlediler. Yöneticilerle özel bir iletişimim vardı ancak oyuncum bu aşamada Süper Lig'e gitmek istemiyor.'



6

'Avrupa'nın 5 büyük liginden ilgilenen var. Şimdi takım ismi vermek istemiyorum ama futbolcuya Torino'nun ilgisi var.' şeklinde açıklamalara yer verdi.



7

Ukraynalı golcü yıldız Artem Dovbyk'nın menajerinin futbolcuyla ilgili yaptığı son açıklamalar gündeme oturdu.



8

Futbolcunun Süper Lig'e transferiyle ilgili menajerinin yaptığı açıklamalar Süper Lig devlerinin taraftarlarını da hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü futbolcunun kış transfer döneminde herhangi bir Süper Lig devine transferine çok muhtemel bir gözle bakılıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR