Süper Lig devi yılın bombası için harekete geçti: Paul Onuachu’ya dev rakam

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçen sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Paul Onuachu’yu kadrosuna katmak istiyor. Siyah beyazlılar Nijeryalı golcünün takımı Southampton’a önemli bir meblağ vermeye hazırlanıyor.

22.06.2024-12:34 - (Son Güncelleme: 22.06.2024-14:58) Süper Lig devi yılın bombası için harekete geçti: Paul Onuachu’ya dev rakam

Beşiktaş, Hollandalı Teknik Direktör Giovanni Van Bronckhorst ile anlaşma sağladıktan sonra, Southampton'ın ilgisini çeken Nijeryalı golcü Paul Onuachu için ciddi adımlar attı. 

Beşiktaş’tan Onuachu çıkarması

DHA'nın haberine göre; geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Onuachu için Beşiktaş, İngiliz kulübüne resmi teklifini sundu. Siyah-beyazlılar, Onuachu'nun bonservisi için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Transferde ayrıca, Sport Republic tarafından yönetilen Göztepe'ye 3 futbolcu önerildi.

Süper Lig devi yılın bombası için harekete geçti: Paul Onuachu’ya dev rakam

Beşiktaş yönetimi, Southampton'ın da sahibi olan Sport Republic şirketiyle resmi temaslara başladı. Göztepe'ye Javi Montero, Emre Bilgin ve Mustafa Erhan Hekimoğlu gibi oyuncuların kiralık olarak verilmesi teklif edildi. Bu öneri, Southampton kulübü tarafından olumlu karşılandı ve tarafların yakın zamanda transferi resmileştirmek üzere görüşmelere devam edecekleri belirtildi.

Geçen sezon Süper Lig'de 21 maçta 15 gol atan ve Türkiye Kupası'nda da 4 maçta 2 gol kaydeden Onuachu, uzun süre sakatlık problemleri yaşamıştı.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal