Süper Kupa’da süper maç: Galatasaray ile Beşiktaş arasında nefis kapışma

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

03.08.2024-10:47 - (Son Güncelleme: 03.08.2024-10:47) Süper Kupa’da süper maç: Galatasaray ile Beşiktaş arasında nefis kapışma

Galatasaray ile Beşiktaş, yeni sezonun galasını yapıyor. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ve son Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Süper Kupa'yı daha önce 7 kez kazanan Galatasaray ve 2 kez kazanan Beşiktaş, bu sayıyı artırıp lige moralli başlamak için mücadele edecek.

Galatasaray, iskeletini korudu

Akşam’da yer alan habere göre; Şampiyon kadrosunu koruyan Galatasaray, bu sezon Jelert ve Batshuayi gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Mauro Icardi, takımla ilk kez sezon başı hazırlıklarına katıldı. Ziyech ve Zaha da hazırlık sürecinde dikkat çeken isimler arasında yer aldı.

Süper Kupa’da süper maç: Galatasaray ile Beşiktaş arasında nefis kapışma

Beşiktaş, yıldızlarla güçlendi

Geçen sezonu unutmak isteyen Beşiktaş, kadrosunu Rafa Silva, Immobile ve Paulista gibi önemli transferlerle güçlendirdi.

Yeni transfer Rafa Silva ve 17 yaşındaki golcü Mustafa Erhan Hekimoğlu hazırlık maçlarında öne çıktı. Rafa Silva, hazırlık maçlarında 2 gol ve 1 asist yaparken, Mustafa 3 gol ve 1 asistle dikkat çekti.

Her iki takım da sahaya güçlü kadroları ve yeni transferleriyle çıkarak Süper Kupa'yı kazanmayı hedefliyor. Bu önemli maç, iki dev kulübün lige moralli bir başlangıç yapması açısından büyük önem taşıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal