Sultanbeyli Belediyesi, Üniversitelilere Abonman Desteği Sunuyor

Sultanbeyli Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik abonman desteğini başlattı ve süre uzatımını duyurdu.

17.10.2024-14:57 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-14:57) Sultanbeyli Belediyesi, Üniversitelilere Abonman Desteği Sunuyor

Sultanbeyli Belediyesi, Üniversiteliler İçin Abonman Desteği Sağlıyor

Sultanbeyli Belediyesi, ilçede yaşayan üniversite öğrencilerine yönelik abonman desteği hizmetini hayata geçirdi. Belediye Başkanı Ali Tombaş, eğitim öğretim yılı boyunca böyle bir desteğin sunulacağını duyurdu.

Başvuru Süreci ve Detaylar

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere 10 bin lira başarı ödülü ve ilkokula başlayan öğrencilere kırtasiye seti hediye eden Sultanbeyli Belediyesi, bu yıl üniversite öğrencilerine toplu ulaşım için abonman desteği vermeye başladı.

Başkan Ali Tombaş, şu ifadeleri kullandı: “Desteğimiz, eğitim yılı boyunca devam edecek. Başvuran 2 bin 492 öğrencinin hepsi onaylandı ve ödemeleri hesaplarına aktarılmıştır. Hayırlı olsun.”

Başvurular İçin Son Tarih Uzatıldı

Ayrıca, başvuru işlemlerini henüz tamamlamayan öğrenciler için süre uzatıldığını dile getiren Tombaş, “Başvuruları 31 Ekim’e kadar bu internet adresinden tamamlayabilirler.” bilgisini verdi.

Sultanbeyli Belediyesi, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine yönelik abonman desteği...

Sultanbeyli Belediyesi, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine yönelik abonman desteği hizmetini başlattığını duyurdu. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş (sağda), konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal