Suat Çelen, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

Suat Çelen, Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun yeni başkanı olarak seçildi ve cimnastikte büyük hedeflere ulaşma vurgusu yaptı.

10.10.2024-14:47 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-14:47) Suat Çelen, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

Suat Çelen, Türkiye Cimnastik Federasyonunun Yeni Başkanı

Türkiye Cimnastik Federasyonu, 6. Olağan Genel Kurulunu başarıyla tamamlayarak Suat Çelen’i yeniden başkanlığa seçti. Genel kurul, Ankara’daki HiltonSA Oteli’nde gerçekleştirildi.

Seçim Sonuçları

Olağan seçimli genel kurulda, 170 delegenin oy kullandığı ve Suat Çelen’in 159 oy alarak tek aday olarak başkanlığa gelmesi sağlandı. Divan başkanlığını Abdullah Albunar üstlendi. Genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları da onaylandı.

Yeni Yönetim Kurulu

Çelen’in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Ahmet Çotuk, Cumhur Özçelik, Deniz Varol, Hakan Ünal, İsmail Göktekin, Mehmet Günbaş, Nataliya İmga, Onur Çağlar, Tolga Atıcı ve Yasemin Üner görev alacak.

Suat Çelen'in Açıklamaları

Genel kurulda bir sunum gerçekleştiren Suat Çelen, "Hep birlikte büyük adımlar attık. Görünen imkansızlıkları aştık. Ancak daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu. Ayrıca, olimpiyatlarda ritmik ve trambolin cimnastik branşlarında da başarı hedeflediklerini belirtti.

Uluslararası Destek

Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkanı Morinari Watanabe, Türk cimnasitinin Suat Çelen döneminde büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade ederek, "Suat Çelen’in liderliği ile Türk cimnastiği, dünyanın en iyileri arasına girdi" diye konuştu.

Türkiye Cimnastik Federasyonunun olağan seçimli genel kurulunda Suat Çelen, yeniden başkanlığa...

Türkiye Cimnastik Federasyonunun olağan seçimli genel kurulunda Suat Çelen, yeniden başkanlığa seçildi. Ankara'daki HiltonSA Oteli'nde yapılan, Federasyonun 6. Olağan Genel Kurul ve 5. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'na, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır (sol 2), Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkanı Morinari Watanabe (ortada), Uluslararası Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Al-Tabba (sol 4), federasyon görevlileri ile diğer ilgililer katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal