Spotify Şarkı Falı özelliği nedir? Spotify Şarkı Falı’na nasıl bakılır? Şarkı Falı ücretli mi?

Popüler müzik uygulaması Spotify’ın yeni özelliği Song Psychic (Şarkı Falı), kullanıcıların gündeminde yer alıyor. Spotify Şarkı Falı özelliğinin nasıl kullanıldığı ve ücretli olup olmadığı sorusu internette araştırılıyor. Peki Spotify Şarkı Falı özelliği nedir? Spotify Şarkı Falı’na nasıl bakılır? Şarkı Falı ücretli mi? Tüm soruların yanıtı haberimizde…

01.03.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-17:19)

Spotify’in en yeni özelliği Şarkı Falı kullanıcılarla buluştu. Yeni özellikle beraber artık kişisel müzik seçimleri, günlük hayatta gerçekleştirilen eylemlere göre yapılabilecek. Kullanıcılar Spotify Şarkı Falı özelliği hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Spotify Şarkı Falı özelliği nedir? Spotify Şarkı Falı’na nasıl bakılır? Şarkı Falı ücretli mi?

Spotify Şarkı Falı özelliği nedir?

Bu yenilik, Spotify'ın müzik verilerini temel alan ve kullanıcılara yeni müzikler öneren Wrapped özelliğini geliştirmiş olsa da, Şarkı Falı daha farklı bir yaklaşım sunuyor. Şarkı Falı, Spotify'ın müzik ve şarkı adlarına dair bilgileri kullanarak bir "medyum" gibi sorular soruyor ve kullanıcılara yeni şarkılar keşfetme imkanı tanıyor. 

Spotify Şarkı Falı

Bu özelliği denemek için mobil cihazınızdan spotify.com/songpsychic adresini ziyaret edebilir ve web sitesindeki QR kodunu tarayabilirsiniz.

Spotify Şarkı Falı’na nasıl kullanılır?

Yeni özellikle birlikte, Okul, Arkadaşlar ve Aile, Aşk, Kariyer, Hayatın En Büyük Gizemleri, Geleceğim, Kendim ve Öğle Yemeği gibi çeşitli kategoriler arasında seçim yapma şansına sahipsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, evet, yanlış duymadınız; öğle yemeğinizde ne yiyeceğinizi keşfetmek için Şarkı Falı özelliğini kullanabilirsiniz. 

Şarkı Falı özelliği, cevap almak için dokunabileceğiniz önceden doldurulmuş sorularla karşınıza çıkıyor. Bu sorular arasında "Aşkım benden hoşlanıyor mu?", "Zam alacak mıyım?", "Baloya gitmeli miyim?" gibi birçok seçenek bulunuyor. Kendi sorularınızı yazarak uygulamanın size sunacağı başka önerilerle de etkileşimde bulunabilirsiniz. Sorunuzu girdikten sonra, "Şarkı Falı" parmağınızı ekrana bastırmanızı istiyor; bu esnada arka planda mistik bir müzik sizi karşılıyor ve cevabınız bir şarkı formunda ortaya çıkıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal