Spor dünyası yasa boğuldu: Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

Kariyerinde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karşıyaka gibi takımların formasını giyen milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazası sonucunda 34 yaşında hayatını kaybetti.

08.09.2024-15:30 - (Son Güncelleme: 08.09.2024-15:30) Spor dünyası yasa boğuldu: Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

34 yaşındaki milli basketbolcu İlkan Karaman, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Dalaman’a dalış yapmak için giden Karaman, arkadaşının benzin aldığı sırada yol kenarında bekliyordu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracını kaldırıma çıkararak Karaman’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın altında kalan Karaman, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Basketbol Camiasından Başsağlığı Mesajları

İlkan Karaman’ın vefatı, basketbol camiasında büyük üzüntü yarattı. Karaman’ın forma giydiği kulüpler başsağlığı mesajları yayımladılar:

Spor dünyası yasa boğuldu: Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

Beşiktaş: "2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe: "2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz."

Pınar Karşıyaka: "Takımımızın 2011-2012 ve 2018-2019 sezonlarında formasını başarıyla terleten İlkan Karaman'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğreniyoruz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve Türk basketbol camiasına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz."

İlkan Karaman’ın Basketbol Kariyeri

İlkan Karaman, Türkiye'de birçok takımda forma giymişti. Tofaş, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem, Beşiktaş, İstanbul BB, Büyükçekmece, Petkim, Yalovaspor, Manisa BB ve Çayırova gibi kulüplerin formalarını terletmişti. Karaman’ın ani vefatı, Türk basketbolunu derinden sarstı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal