Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB öğretmenlik mülakat sonuçları nasıl sorgulanır 2024?

Eğitim fakültesi eğitimlerini tamamlayarak gelecek nesilleri yetişmeye hazır olan öğretmenlerin gündeminde sözleşmeli öğretmen ataması yer alıyor. 20 bin öğretmen ataması öncesine merak edilen bu konu hakkında öğretmenlik mülakat sonuçları, öğretmen mülakat sonuçları, sözlü mülakat sonuçları, E-Devlet mülakat sonuçları gibi terimler araştırılıyor. İşte konu hakkında son dakika gelişmeleri…

19.09.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 19.09.2024-17:04) Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB öğretmenlik mülakat sonuçları nasıl sorgulanır 2024?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları öğretmen olmak isteyen binlerce aday tarafından dikkatle takip ediliyor. Sözlü sınava ve mülakata katılan öğretmen adayları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan öğretmenlik mülakat sonuçları için arama motorlarından son dakika gelişmelerini takip ediyor. Peki Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB öğretmenlik mülakat sonuçları Nasıl sorgulanır 2024?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında öğretmenlik mülakat sonuçları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Mülakat sürecinde adaletsizlik ve hukuksuzluğa karşı her türlü önlemi aldıklarını belirten Bakan Tekin, sonuçların Danıştay’ın kararının ardından açıklanacağını vurguladı.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB öğretmenlik mülakat sonuçları nasıl sorgulanır 2024?

MEB öğretmenlik mülakat sonuçları nasıl sorgulanır 2024?

Tekin, "Mülakat notunun yüzde 50 KPSS, yüzde 50 mülakat puanı üzerinden belirlenmesini istedik ve bu süreci tamamladık. Danıştay’ın esas kararının ardından 20 bin öğretmen atamasını hemen gerçekleştireceğiz" dedi. 

Adaylar, öğretmenlik sözlü sınav sonuçlarına e-Devlet üzerinden erişebilecekler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal