Sosyal Medyadan Paylaştı, Belediye Başkan’ı Kedi Evi Yaptırdı

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’den kedi evi isteyen küçük Ahmet’in isteği yerine getirildi.

09.12.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 09.12.2020-17:19)
Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, sosyal medya hesabı üzerinden kendisi ile iletişim kuran bir çocuğun talebi hemen yerine getirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden Ahmet Uysal’ın “Merhaba Başkanım. Ben çok üzülüyorum, mahallemizde bir sürü kedimiz var, mama veriyoruz, besliyoruz. Benim adım Ahmet Uysal. Lütfen onlar için yuva gönderir misin?” paylaşımının ardından Başkan Esen kolları sıvadı. Ufak çocuğun kedi evi isteğini cevapsız bırakmayan Belediye Başkanı Esen, yaptırdığı kedi evini kendi elleriyle küçük Ahmet’e verdi.

Ahmet’i mahallesinde görmeye giden Esen, şu ifadeleri kullandı:

“Annemlerde var 8 tane kedi, iş yerinde var 6 tane kedi, bende var 2 kedi, 1 tane de köpeğim var. Sen böyle duyarlı olursun da biz sessiz kalır mıyız? Seni mutlu etmek bizi de çok sevindirdi.”

Küçük Ahmet, Başkan Esen ile beraber kedi evinin yanına mama kapları bırakarak mahallede olan kedileri sevdi. Belediye Başkanı Esen, şehirdeki bütün canlıların kendilerine emanet olduğunu belirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal