Sonbahar Renkleriyle Düzce Torkul Göleti

Düzce Torkul Göleti, sonbahar mevsiminin büyüleyici renkleriyle doğa severleri ağırlıyor.

27.10.2024-12:08 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-12:08) Sonbahar Renkleriyle Düzce Torkul Göleti

Düzce Torkul Göleti'nin Güzellikleri

Düzce'nin volkanik çöküntüyle oluşan Torkul Göleti, sonbahar mevsiminde ziyaretçilerine muhteşem manzaralar sunuyor. Olta balıkçıları, fotoğraf tutkunları ve kampçılar, bu doğal güzellikte keyifli zaman geçiriyor.

Doğa ile İç İçe Bir Deneyim

Kent merkezine 34 kilometre mesafede bulunan ve denizden 1451 metre yükseklikteki bu gölet, ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sağlıyor. Göletin etrafındaki bitki örtüsü, sonbaharın sarı, kahverengi ve yeşil tonlarıyla kaplanmış durumda.

Doğanın Kollarında Bir Kaçamak

Torkul Göleti, kayın, köknar, gürgen gibi ağaçlar ile çevrili olup, yaklaşık 5 bin metrekarelik bir orman içinde yer alıyor. Gizli bir cennet gibi saklanan bu alan, olta balıkçıları ve çadır kampçıları için eşsiz bir deneyim sunuyor.

Sonbahar Renkleri ve Doğa Tutkunları İçin Büyüleyici Bir Mekan

Düzce'de volkanik çöküntüyle oluşmuş Torkul Göleti'ne gelen olta balıkçıları, fotoğrafseverler ve...

Düzce'de volkanik çöküntüyle oluşmuş Torkul Göleti'ne gelen olta balıkçıları, fotoğrafseverler ve kampçılar, hazan mevsimi manzaraları eşliğinde vakit geçiriyor. Etrafı kayın, köknar, gürgen, kestane, akçaağaç, karaçam gibi ağaçlarla çevrili volkanik çöküntüyle oluşmuş Torkul Göleti, misafirlerini sonbahar renkleriyle karşılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal