Son Dakika! Tuzla'da Fabrika Yangını: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Olay yerinden gelen son dakika haberlerine göre, yangın henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı ve kısa sürede büyüdü.

18.06.2024-13:28 - (Son Güncelleme: 18.06.2024-13:34) Son Dakika! Tuzla'da Fabrika Yangını: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

Fabrikada alevlerin yükseldiği ve zaman zaman patlama seslerinin duyulduğu bildiriliyor. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibi yangınla mücadele için sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabalarıyla yangına müdahale devam ediyor.

Detaylar ve Gelişmeler

Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bilgi bulunmamakla birlikte, olayın Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldiği belirtiliyor. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahalede, alevli yanmanın kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.


Son Durum ve Beklentiler

Yangının etkileri ve çevreye olan olası zararlar konusunda henüz detaylı bilgi verilmezken, olay yerindeki çalışmaların devam ettiği aktarılıyor. İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almak için tüm çaba sarf ettiği ifade ediliyor.

Olayla ilgili gelişmeler ve detaylar aktıkça bilgi güncellenecek.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal