Son dakika: Pençe - Yıldırım Harekatı'ndan üzücü haber geldi! 1 asker, 4 korucu şehit düştü

Irak'ın Kuzey taraflarında gerçekleşen Pençe-Yıldırım Harekatı'ndan bölücü terör örgütü mensupları tarafından ateş altında kalındı. 1 asker ve 4 korucu şehit düşerek acı haber verildi.

25.07.2022-21:53 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-21:53)

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın Kuzeyinde yürütülen Pençe Yıldırım Harekatında, askerler ve korucular tarafından yapılan arama çalışmaları sonrasında bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan ile birlikte güvenlik korucuları Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik şehit düştü.

Süleyman Soylu'dan başsağlığı mesajı 

Gelen acı haber üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı mesajında bulundu. "Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, Kahraman Askerimiz Remzi Nişan ile Kahraman Güvenlik Korucularımız; Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerine kullandı.

Şehit haberi

MSS'den başsağlığı mesajı 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "25 Temmuz 2022 tarihinde, Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu P. Uzm.Çvş. Remzi Nişan şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

Baba evinde bayraklara sarıldılar 

Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın acı haberi ailelerine verildi. Erdemli ilçesine bağlı olan Çeşmeli Mahallesi'nde bulunan ailesine jandarma ve emniyet yetkilileri tarafından eve gidildi. Gözyaşlarının sel olduğu bu üzücü haberde şehidin baba evine bayraklar asıldı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal