Son Dakika: Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan Müzik Sınırlamasına Dair Açıklama

Son dakika haberine göre, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, müzik yayını sınırlamasına dair açıklama yaptı.

02.07.2021-11:23 - (Son Güncelleme: 02.07.2021-12:13) Son Dakika: Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan Müzik Sınırlamasına Dair Açıklama

Geçen yıldan beri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Zaman zaman kaldırılan kısıtlamalar ve tekrar getirilen kısıtlamalar derken koronavirüs ile iki yıldır mücadele ediyoruz. Dün resmen normalleşmenin üçüncü aşamasına girmiş bulunduk. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kademeli normalleşme döneminde saat 24.00'e kadar uygulanan müzik sınırlamasına dair açıklama yaptı.

Daha önceki normalleşme adımlarında bu sınırlamanın akşam 7'ye kadar uygulandığını ifade eden Kültür ve Turiz Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  ''Durum iyiye gidince 21’e alındı, sonra 24’e alındı. Kademeli olarak iyileştiriliyor. Geçen seferki normalleşmeyle paralel giderse normalleşme devam edecektir. Şu ana kadar çok olumlu gitti, esnetmeler de paralel olarak devam edecek''

BAKAN FAHRETTİN KOCA 'YASAK KALKACAK' DEMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen hafta yapmış olduğu açıklamasında ''Biz bütün kısıtlamaları kaldırmak istiyoruz. Bu yasak da kalkacak" demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal