Son Dakika! İş arkadaşı eceli oldu: Sevgilisi miydi?

Diyarbakır'da öğretmen Zeynep A. (39), sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen Osman Karaaslan'ı (41) tabanca ile vurarak öldürdü.

09.07.2024-17:21 - (Son Güncelleme: 09.07.2024-19:09) Son Dakika! İş arkadaşı eceli oldu: Sevgilisi miydi?

Diyarbakır Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde, öğretmen Zeynep A. ve sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen Osman Karaaslan arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı.

Diyarbakır'da Cinayet: Kadın Öğretmen, Sevgilisini Öldürdü

Diyarbakır'da 9 katlı bir binanın 6. katında gerçekleşen olayda, öğretmen Zeynep A., sevgilisi olduğu iddia edilen Osman Karaaslan'ı tabanca ile vurarak öldürdü. Zeynep A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olayın Detayları

Olay, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Medya Mahallesi'nde bulunan bir sitenin 9 katlı binasının 6. katında meydana geldi. Öğretmen Zeynep A., sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen Osman Karaaslan'ı evine çağırdı. İkili arasında çıkan tartışma, Zeynep A.'nın tabanca ile Osman Karaaslan'a ateş etmesiyle sonuçlandı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Osman Karaaslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından evde bekleyen Zeynep A., olayda kullanılan tabanca ile birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Osman Karaaslan'ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna götürüldü. 2 çocuk annesi olan Zeynep A. emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Halit Emre Aydın
hea@hea.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal