Son Dakika: E-5'te Zincirleme Trafik Kazası - Çok Sayıda Yaralı!

İstanbul Esenyurt'ta sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 15 araç birbirine girdi. İlk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. D-100 kara yolunda büyük bir trafik yoğunluğu yaşanırken, ekipler kazaya karışan araçları kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

24.07.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 24.07.2024-09:50) Son Dakika: E-5'te Zincirleme Trafik Kazası - Çok Sayıda Yaralı!

AA ve DHA'nın haberine göre, kaza nedeniyle olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleler yapıldı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kaza nedeniyle kara yolunun Topkapı istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanıyor ve bu durum araç yoğunluğuna neden oluyor. Trafik ekipleri, kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun yeniden trafiğe açılması için yoğun bir çalışma yürütüyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞUNA DİKKAT!

Sürücüler, E-5 karayolunda dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarılıyor. Kaza yerindeki çalışmaların ne kadar süreceği konusunda henüz bir bilgi verilmezken, vatandaşların trafik yoğunluğu nedeniyle mağdur olmamaları için bilgilendirmeler devam edecek.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal