09.05.2024-13:37 (Son Güncelleme:09.05.2024-13:37)


1

Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerin açık ara farkla bir numarası olan Bahar dizisinde geçtiğimiz gün yayın günü boş geçince izleyiciden tepki çekmişti.



2

Setlerden gelen iddialara ve bir fotoğrafa göre, Bahar dizisi ile Kızıl Goncalar arasında bir bağ kurulabileceği konuşuluyor.



3

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin yer aldığı popüler dizi, son bölümü için fragman yayınlamayınca şüphe uyandırmış, sonrasında yayın günü ekranlara gelmeyince sevenlerinden tepki çekmişti.



4

Setlerden gelen bir fotoğraf üzerinden ortaya atılan iddialara göre; Bahar dizisi önümüzdeki bölümlerde Kızıl Goncalar dizisiyle bağlanabilir. Hatta bazı kullanıcılar Bahar karakterinin Kızıl Goncalar'a konuk oyuncu olarak katılacağını iddia etti.



5

Yine öne sürülen iddiaya göre bu bölüm Türkiye’de aylarca konuşulacak. RTÜK tarafından birkaç bölüm kapatılan Kızıl Goncalar’a Demet Evgar'ın hayat verdiği Bahar gelecek.



6

İddialar çoğu kullanıcı tarafından asılsız ve gerçek dışı bulunsa da bazı kullanıcılar bunun gerçekten olabileceğini düşünüyor ve merakla bekliyor.



7

İşte o fotoğraf...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR