Somer Sivrioğlu ile sarmaş dolaş görüntülendi: Aslı Turanlı kimdir, hangi dizilerde oynadı?

MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu ile samimi görüntüler veren oyuncu Aslı Turanlı, sosyal medyada gündem olan isimlerden birisi oldu. Peki Aslı Turanlı kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte Aslı Turanlı hayatı ve biyografisi…

04.04.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-17:19)

Somer Sivrioğlu ile Aslı Turanlı’nın bir mekanda samimi olurken ki görüntüleri magazin dünyasında gündem oldu. MasterChef Türkiye’de Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile müthiş bir uyum yakalayan Somer Sivrioğlu’nun kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Aslı Turanlı’yı öptüğü anlar hayranlarını ikiye böldü. Öte yandan Aslı Turanlı’nın hayatı ve kariyeri de araştırma konuları arasında yer aldı. Peki Aslı Turanlı Kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Aslı Turanlı kimdir?

1993 yılında dünyaya gelen Aslı Turanlı, sanat serüvenine ilkokul yıllarında adım attı ve Mujdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almaya başladı. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nde tamamlayan Turanlı, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyuncu Stüdyosu'ndan mezun oldu. 

Somer Sivrioğlu ile sarmaş dolaş görüntülendi: Aslı Turanlı kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Tiyatro dünyasına adım atan ve çeşitli oyunlarda sahne deneyimi yaşayan Turanlı, sonrasında televizyon ve sinema projelerinde yer aldı. Aynı zamanda televizyon sunuculuğu eğitimi de alan sanatçı, geniş bir yelpazede kendini geliştirdi.

Somer Sivrioğlu ile sarmaş dolaş görüntülendi: Aslı Turanlı kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Emek Sahnesi'nde birçok oyunun kadrosunda yer alan Aslı Turanlı, Tiyatro Karnaval tarafından sahnelenen Ferdi Merter'in yönettiği ve Kaan Erkal'ın senaryosunu kaleme aldığı 'Ahh Süreyya' adlı müzikalde rol aldı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da da kendine yer bulan başarılı oyuncu, daha sonra Ali Yorgancıoğlu'nun yönettiği 'Aslı Gibidir' adlı projede oyunculuk performansı sergiledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal