Şok Eden Cinayet: Gönen’de Baba, Tartıştığı Kızını Boğdu; Anne İşten Geldiğinde Karşılaştı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşanan korkunç olay, herkesi şoke etti. 18 yaşındaki Eylem Sevilen, babası Murat Sevilen tarafından tartışmanın ardından boğularak öldürüldü. Eylem’in cansız bedeni, işten dönen annesi tarafından evde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

26.08.2024-12:16 - (Son Güncelleme: 26.08.2024-12:16) Şok Eden Cinayet: Gönen’de Baba, Tartıştığı Kızını Boğdu; Anne İşten Geldiğinde Karşılaştı

Gönen ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi, 40016 Sokak’ta meydana gelen olay saat 20.00 sıralarında gerçekleşti. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 45 yaşındaki Murat Sevilen, kızı Eylem Sevilen ile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Murat Sevilen, sinir krizi geçirir gibi görünerek, kızını boğarak öldürdü.

Murat Sevilen’in cinayet sonrası evden kaçtığı öğrenildi. Eylem’in cansız bedeni, işten dönüşte eve gelen annesi tarafından bulundu. Anne, eşi ve kızının evde yaşadığı korkunç manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Eylem Sevilen’in cesedi, Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.


Eylem Sevilen’in Cansız Bedeni, İşten Gelen Annesi Tarafından Bulundu

Baba Murat Sevilen, cinayetin ardından kısa bir süre sonra polise teslim oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Sevilen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Gönen halkı ve yerel yetkililer, bu trajik olayın ardından büyük bir üzüntü içindeler ve adaletin yerini bulması için sürecin hızla ilerlemesini bekliyorlar.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal