Skylines film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak edilen filmleri araştırmaya devam ediyor. Son zamanların merak edilen filmlerinden biri de Skylines filmi oldu. Peki Skylines filmi konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

26.06.2022-17:48 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-17:48) Skylines film konusu ve oyuncuları

Polisiye ve aksiyon türünde film izlemeyi seven insanların ilgisini çekebilecek Skylines filmi internetten araştırılmaya devam ediliyor. Peki Skylines filmi konusu nedir? Skylines filmi oyuncuları kimler? Skylines filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Skylines filmi

Skylines filmi gerilim, aksiyon ve polisiye türünde 11 Aralık 2020 senesinde yayınlanmıştır. Filmin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaryosunu Liam O'Donnell üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 54 dakikadır ve IMDb puanı 4.6'dır.

Skylines Filmi Konusu ve Oyuncuları

Skylines filmi konusu

Skylines filminde yer alan Rose karakteri bir ırk savaşının olduğu zamanlarda doğmuştur ancak bu savaşta babasını kaybetmiştir. Rose babasını kaybetmesinin üzerine uzaylı ırkı tarafından büyütülmeye başlamıştır. Rose büyüdükçe bazı güçlere sahip olduğunu anlar ve çok güçlü bir savaşçı olup savaşta çok önemli görevler almaya başlar. Rose, savaş sırasında görevini yerine getirmek için hedef almışken hedefi tutturamadığı için birçok sivilin hayatına mâl olur.

Skylines filmi oyuncuları

Skylines filminde Lindsey Morgan Rose Corley karakterini, Naomi Tankel Kate karakterini, Jonathan Howard Leon karakterini, Phong Giang The Matriarch karakterini, Daniel Bernhardt Owens karakterini, Cha-Lee Yoon Zhi karakterini, Rhone Mitra Dr. Mal karakterini, Giedre Mockeliunaite Izzy karakterini, James Cosmo Grant karakterini, Jeremy Fitzgerald Trent Corley karakterini, Alexander Siddig General Radford karakterini, Samantha Jean Elaine karakterini, Yayan Ruhian Huana karakterini ve Ieve Andrejevaite Alexi karakterini canlandırmıştır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal