Siyonizm karşıtı aktivist Eitan Bronstein Aparicio: "Filistin özgürleştiği gün geri döneceğiz"

Aparicio, Filistin özgürlüğü için uluslararası baskının önemine vurgu yaparak, İsrail'in apartheid rejiminin çökeceğini öngördüğünü ifade etti.

15.10.2024-11:17 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-11:17) Siyonizm karşıtı aktivist Eitan Bronstein Aparicio: "Filistin özgürleştiği gün geri döneceğiz"

Siyonizm karşıtı aktivist Eitan Bronstein Aparicio'nın açıklamaları

Bir dönem Arjantin'de doğan Eitan Bronstein Aparicio, 5 yaşında ailesiyle birlikte İsrail'e göç etti. Siyonizm karşıtı duruşuyla tanınan aktvist, Türkiye'nin İsrail ile ticari boykotunu örnek alması gerektiğini belirtti.

Filistin özgürlüğü için mücadele

Aparicio, "Filistin özgürlüğü sağlandığı gün geri döneceğiz" diyerek, bu konuya olan inancını dile getirdi. "Bir soykırım devleti haline gelen İsrail'i desteklemek yerine, uluslararası baskı ve yaptırımların önemini artırmalıyız" dedi.

Apartheid rejimine dikkat çekti

Aparicio, İsrail'in apartheid rejiminin çökeceğini düşünerek, bunu tarihsel örneklerle destekledi. "Güney Afrika gibi, uluslararası baskılar sonuç getirecektir" ifadelerini kullandı.

İsrail'in uyguladığı şiddet

7 Ekim tarihinde Hamas'ın saldırısının, İsrail için büyük bir yenilgi temsil ettiğine dikkat çeken Aparicio, "İsrail, faşist bir anlayışla Filistinlilere karşı büyük bir intikam alıyor" dedi.

Bu katliam bizim adımıza yapılıyor

Aparicio, siyonizm karşıtı sahiplendiği konum neticesinde, "Bu korkunç katliamın bizim adımıza yapılması çok üzücü" şeklinde görüş bildirdi. "Bu, suçu iki katına çıkarıyor" sözüyle eleştirilerini artırdı.

Siyonizm karşıtı İsrailli aktivist Eitan Bronstein Aparicio, AA muhabirine, İsrail'in Gazze'deki...

Siyonizm karşıtı İsrailli aktivist Eitan Bronstein Aparicio, AA muhabirine, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal