Siyasilerden AK Parti'nin 23'üncü Kuruluş Yıl Dönümüne Kutlama Mesajları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, partinin Türkiye'ye sağladığı hizmetleri ve geleceğe yönelik hedeflerini vurguladı. Bakanlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana millete hizmet yolunda attığı adımları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğini öne çıkardı.

14.08.2024-14:23 - (Son Güncelleme: 14.08.2024-14:23) Siyasilerden AK Parti'nin 23'üncü Kuruluş Yıl Dönümüne Kutlama Mesajları

"Millete Hizmetkar Olmak": Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti'nin siyaset anlayışını "millete hizmetkar olmak" olarak tanımlayarak, "Ömrünü, sevdalısı olduğu milletine vakfeden, milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde daha nice AK yıllara. İlk günkü aşkla" ifadeleriyle partinin 23. yılını kutladı.

"Umudun ve Geleceğin Adı": Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti'nin 23 yıl boyunca umut, icraat ve geleceğin simgesi olduğunu vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde nice hizmet dolu yıllara" mesajını paylaştı.

"Büyük ve Güçlü Türkiye İçin": Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti'nin dev yatırımlardan savunma sanayisine, çevre ve şehircilikten sağlığa kadar her alanda Türkiye'yi ileriye taşıdığını belirtti. Kurum, "AK Parti, memleket sevdalısı kadrolarıyla ve vefakar teşkilatlarıyla, 23'üncü yılında da ilk günkü aşkla çalışmaya, üretmeye devam ediyor" dedi.


"Memlekete Hizmet Davası": İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bizim davamız, senlik benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır." sözünü hatırlatarak, AK Parti'nin 23 yıldır vesayetleri ortadan kaldırarak Türkiye'yi kucakladığını ve mazlum milletlere sahip çıkmaya devam ettiğini vurguladı. Yerlikaya, "Biz bu yolda yürümeye, büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Türkiye Sevdasıyla Yolumuza Devam": Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti'nin 23 yıldır Türkiye'nin her alanda gelişimine öncülük ettiğini belirtti. Ersoy, "AK Parti, sadece bir siyasi hareket değil, aynı zamanda Türkiye'nin kültürel ve tarihi kimliğini dünya sahnesinde güçlü bir şekilde temsil eden büyük bir vizyondur" diyerek, partinin Türkiye Yüzyılı'nda da aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini söyledi.

"Eğitimde İnsan Merkezli Yaklaşım": Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti'nin eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye kadar birçok alanda Türkiye'ye hizmet ettiğini belirtti. Tekin, "AK Parti olarak eğitim alanında insanı merkeze alan maarif anlayışımız ve toplumun her kesimine eşit eğitim imkanları sunma gayretimizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Bu kutlama mesajları, AK Parti'nin 23 yıllık hizmet ve başarı dolu geçmişine olan inancı ve geleceğe yönelik kararlılığı yansıtıyor. Siyasiler, partinin Türkiye'ye olan katkılarını vurgulayarak, milletle omuz omuza yürümeye devam edeceklerinin altını çizdiler.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal