Sivas'ta Filistin'e Destek İçin Protesto Gerçekleştirildi

Sivas'ta, İsrail'in saldırılarına karşı düzenlenen protestoda, Filistin'e destek mesajları verildi.

06.10.2024-18:31 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-18:31) Sivas'ta Filistin'e Destek İçin Protesto Gerçekleştirildi

Sivas'ta Filistin'e Destek İçin Protesto Düzenlendi

Sivas'ta, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla büyük bir protesto gerçekleştirildi. Protesto, Sivas Tren Garı önünde başladı.

Türk ve Filistin Bayraklarıyla Yürüyüş

Protesto sırasında, katılımcılar Türk ve Filistin bayrakları ile çeşitli dövizler taşıyarak Buruciye Medresesi'ne kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca sloganlar atıldı ve dualar edildi.

Emre Altun'un Açıklamaları

Protestonun yapıldığı alanda grup adına açıklama yapan Emre Altun, "Bugün burada toplanmamızın nedeni, Filistin direnişine destek olmak ve sürdürülen katliamları protesto etmektir." dedi. Altun, bu savaşın yalnızca Filistin ve Gazze halkının değil, tüm insanlığın ortak davası olduğunu belirtti.

Bir Asır Süren Soykırıma Karşı Mücadele

Altun, "Bu katliamlar sadece son bir yıl içinde yaşananlardan ibaret değil, bir asırdır devam eden soykırıma ve terör devletlerinin zulümlerine karşı durmak üzere buradayız." diyerek vicdan sahibi herkesin bu davanın bir parçası olması gerektiğinin altını çizdi.

Protesto, sonunda katılımcıların birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Sivas'ta, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı protesto düzenlendi. Sivas Tren Garı...

Sivas'ta, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı protesto düzenlendi. Sivas Tren Garı önünde Türk ve Filistin bayrakları ile dövizler taşıyan grup, slogan, salavat ve tekbirler eşliğinde Buruciye Medresesi önüne kadar yürüdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal