Sivasspor Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sivasspor, Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Takım antrenmana katılan miniklerle buluştu.

16.10.2024-17:00 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-17:00) Sivasspor Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sivasspor, Hatayspor Maçına Hazırlanıyor

Net Global Sivasspor, Trendbol Süper Lig'in 9. haftasında gerçekleşecek olan Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, 20 Ekim Pazar günü sahasında Hatayspor ile karşılaşacak.

Antrenman Detayları

Kulüp tesislerinde yapılan antrenman, teknik direktör Bülent Uygun'un yönetiminde gerçekleştirildi. Isınma hareketleri ile başlayan idman, eğlenceli oyunlarla devam etti. Ardından, geçiş oyunları ve duran top çalışmaları ile sonlandırıldı.

Takımın İlerleyen Planları

Sivasspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Hatayspor maçı hazırlıklarına devam edecek. Bu süreçte, takımın kondisyon ve takım uyumunu artırması hedefleniyor.

Öğrenciler Antrenmana Katıldı

Ayrıca, bir kreş ve anaokulunun öğrencileri antrenmana konuk olarak katıldılar. Minik öğrenciler, sporcularla tanışma fırsatını buldular. Bu buluşma, hem çocuklar hem de futbolcular için keyifli bir deneyim oldu.

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü sahasında Atakaş...

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Bu arada bir kreş ve anaokulunun öğrencileri antrenmana konuk olarak sporcularla tanışma fırsatı buldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal