Sivasspor-Hatayspor Maçı Sonrası Rıza Çalımbay'ın Açıklamaları

Sivasspor'u 3-2 kaybeden Hatayspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, oyundan memnun olduğunu belirtti.

20.10.2024-16:27 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-16:27) Sivasspor-Hatayspor Maçı Sonrası Rıza Çalımbay'ın Açıklamaları

Sivasspor-Hatayspor Maçının Ardından Rıza Çalımbay Değerlendirmelerde Bulundu

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında gerçekleşen karşılaşmada Atakaş Hatayspor, deplasmanda Net Global Sivasspor'a 3-2 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Hatayspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, kaybettikleri için duygusal bir üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Büyük Bir Mücadele Koyduk

Çalımbay, BG 4 Eylül Stadyumu'nda yaptığı açıklamalarda, takım olarak sergiledikleri performanstan memnun kaldığını ifade etti. "Bugünkü oynadığımız oyundan çok memnunum. Önceki maçımızda, Trabzonspor karşısında da benzer bir oyun ortaya koymuştuk ve birçok gol fırsatı kaçırmıştık. Bu maçta da bir o kadar gol pozisyonuna girdik," dedi.

Duran Top Problemleri

Takımının yediği gollerin hepsinin duran toplardan geldiğini belirten Çalımbay, "Bu durumu çok üzücü buluyoruz. Oynadığımız oyuna bakarsak, buradan en azından bir puanla ayrılabilirdik. Sonuçtan dolayı birkaç basit hatamız oldu. Üçüncü golde hakemin korner vermesi önemli bir durumu etkiledi," diye devam etti.

Eski Takımına Karşı Oynamanın Getirdiği Duygular

Çalımbay, eski takımı Sivasspor'a karşı oynamanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını da sözlerine ekledi. "Her şeye rağmen güzel bir lig maçı oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama oynanan oyundan oldukça memnunum," dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal