Sivasspor Fatih Karagümrük maçı özeti ve gollerini izle | Sivas Karagümrük maçı geniş özet

Sivasspor Fatih Karagümrük maçı özeti ve gollerini izle, Sivas Karagümrük maçı geniş özet, Sivas Karagümrük özet A Spor için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

02.03.2022-18:30 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-18:31) Sivasspor Fatih Karagümrük maçı özeti ve gollerini izle | Sivas Karagümrük maçı geniş özet

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Sivasspor Fatih Karagümrük ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son oynadığı maçta evinde Beşiktaş’a 3-2 mağlup olan ve üst üste 2. maçını da kaybeden Sivasspor Fatih Karagümrük ile oynayacağı Türkiye Kupası karşılaşmasında gülen taraf olmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son maçta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek ligde üst üste 2. zaferini yaşayan konuk Fatih Karagümrük ise zorlu Sivasspor deplasmanından tur biletiyle dönmenin hesaplarını yapıyor. Bu eşleşmenin galibi Alanyaspor Gaziantep FK eşleşmesinin galibiyle yarı finalde kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki taraf da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Sivasspor Fatih Karagümrük maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

Sivasspor Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Sivasspor Fatih Karagümrük maçı bugün saat 17.00’de Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Sivasspor Fatih Karagümrük maçında Arda Kardeşler düdük çalacak.

Sivasspor’da 2 Eksik Var

Türkiye Kupası çeyrek final maçında bugün Fatih Karagümrük ile sahasında kozlarını paylaşacak olan Sivasspor’da maç öncesi 2 eksik yer alıyor. Kırmızı beyazlı ekipte Ulvestad ve Leke James bu kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fatih Karagümrük Önemli Eksiklerle Sivas’ta

Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında bugün Sivasspor deplasmanına çıkacak olan Fatih Karagümrük’te maç öncesi önemli eksikler yer alıyor. Konuk ekipte Zukanovic, Baniya, Luckassen, Serhat, Vato, Pesic ve Kerim Frei Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Sivasspor Karagümrük özet

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Sivasspor Fatih Karagümrük mücadelesinin özet görüntülerini yüksek kalite ve şifresiz bir şekilde izlemek isteyenler A Spor’un intenet sitesine giriş yaparak maçın özetine ulaşabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal