Sivasspor, Atakaş Hatayspor Maçına Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maç için antrenmanlara başladı.

09.10.2024-19:28 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-19:28) Sivasspor, Atakaş Hatayspor Maçına Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Atakaş Hatayspor Maçına Hazırlıklarını Sürdürüyor

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına girişti. Kulüpten alınan bilgiye göre, milli maçlar dolayısıyla lige verilen aranın ardından 3 gün izin yapan kırmızı-beyazlı ekip, bugün kulüp tesislerinde toplanarak antrenman yapmaya başladı.

Antrenman Detayları

Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular, ardından dar alan pas çalışmaları yaptılar ve idmanı yarı saha çift kale maç ile sonlandırdılar. Bu arada, sakatlığı bulunan golcü oyuncu Rey Manaj, antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı.

Maç Takvimi

Sivasspor, Atakaş Hatayspor ile yapacağı karşılaşma için yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. İki takım, 20 Ekim Pazar günü saat 13.30'da BG Grup 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı...

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sakatlığı bulunan golcü futbolcu Rey Manaj da antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal