Şırnak'ta Amatör Spor Haftası Coşkuyla Başladı

Şırnak'ta Amatör Spor Haftası açılışında, sporun önemi vurgulandı ve katılımcılara spor daveti yapıldı.

09.10.2024-13:44 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-13:45) Şırnak'ta Amatör Spor Haftası Coşkuyla Başladı

Şırnak'ta Amatör Spor Haftası Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Şırnak, Amatör Spor Haftası dolayısıyla anlamlı bir açılış törenine ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlendi.

Vali Ekici'den Spor Destek Sözü

Şırnak Valisi Birol Ekici, etkinlikte yaptığı konuşmada amatör kulüpleri ve sporcuları destekleme taahhüdünde bulundu. Yeni göreve başladığı kentte spora yönelik desteklerin en önemli görevlerinden biri olduğunu belirten Ekici, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini ifade etti.

Amatör Sporların Önemi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, amatör sporların Şırnak'ta sporun en büyük itici gücü olduğunu dile getirdi. Yapılan konuşmada, "Spor, gençlerimizi ve toplumumuzu geleceğe hazırlayan temel unsurlardan biri. Her yaştan katılımcıyı spor etkinliklerine davet ediyoruz. Sporla buluşalım!" ifadeleri kullanıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan Destek Mesajı

Şırnak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Umaç, Şırnak’ın sporla anılan bir kent haline geldiğini belirtti. Bunun sürdürüleceğine dair güvence verdi.

Etkinliğe Yoğun İlgi

Etkinliğe katılanlar arasında Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Birlik, İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici, kurum temsilcileri ve diğer ilgililer yer aldı. Törende Vali Ekici, sporcularla da sohbet ederek onların deneyimlerini dinledi.

Şırnak'ta, Amatör Spor Haftası dolayısıyla açılış töreni düzenlendi. Vali Birol Ekici (sağ 3)...

Şırnak'ta, Amatör Spor Haftası dolayısıyla açılış töreni düzenlendi. Vali Birol Ekici (sağ 3) Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlenen törene katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal