Siirt'te Şehit Polis Anısına Kan Bağışı Kampanyası

Siirt'te polisler, şehit polis Şeyda Yılmaz anısına Türk Kızılay'a kan bağışında bulundu.

17.10.2024-17:23 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-17:23) Siirt'te Şehit Polis Anısına Kan Bağışı Kampanyası

Siirt’te Anma Etkinliği: Şehit Polis Şeyda Yılmaz için Kan Bağışı

Siirt, Türk Kızılayı ile birlikte düzenlenen anlamlı bir kampanyaya ev sahipliği yaptı. İstanbul Ümraniye’de silahlı saldırıya uğrayarak şehit düşen 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz anısına, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz Kan Bağışı Kampanyası" hayata geçirildi.

Emniyet Müdürü Öztürk: "Yüreğimiz Dağlandı"

İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, kampanya hakkında bilgi verirken, “Şeyda’nın şehitliği maalesef bizim yüreğimizi yaktı. Allah geride kalanlara sabır versin.” ifadelerini kullandı. Öztürk, polis memurlarının kampanya fikrini Vali Kemal Kızılkaya ile paylaştığını ve destek gördüğünü belirtti.

Polislerden Yoğun İlgi

İki gün sürecek kan bağışı kampanyasına çok sayıda polis katıldı. İşlemler sırasında, mücadeleleri ve şehitliğin onurunu hissettiklerini dile getiren emniyet mensupları, bu anlamlı etkinliğe destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Meslektaşlar Huzur İçinde Yatsın

Polis memuru Nurbanu Özer, “Videoyu izlediğimde çok etkilendim. Şehit meslektaşım ile gurur duydum.” diyerek duygularını ifade etti. Diğer bir emniyet mensubu Fazıl Kerim Karakurt ise, “İlk defa kan veriyorum. Şehidimizin anısına kan verdiğim için çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Siirt'te polisler, İstanbul Ümraniye'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olan 27 yaşındaki polis...

Siirt'te polisler, İstanbul Ümraniye'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın anısına kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürlüğünce Türk Kızılay Siirt Şubesi işbirliğiyle düzenlenen "Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz Kan Bağışı Kampanyası"na çok sayıda polis sıraya girerek kan bağışçısı oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal