Sibel Can'ın Balıkesir konserinde koruma krizi! Korumalar belediye başkanını sahneye almayınca olanlar oldu

Balıkesir Edremit'te sahneye çıkan Sibel Can'a teşekkürlerini iletmek için sahneye çıkmak isteyen protokol üyeleri, koruma engeline takıldı. Protokoldekiler sahneye çıkamayınca olanlar oldu ve Sibel Can konsere ara vermek zorunda kaldı. İşte detaylar...

17.07.2022-09:19 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-09:19)

Balıkesir Edremit'te konser veren Sibel Can'a teşekkür etmek için sahneye çıkmayı isteyen protokol üyelerine korumalar müsaade etmedi. Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan'ın devreye girmesiyle gerginlik artarken, kısa süreli arbede yaşandı.

Korumalar izin vermedi!

Ortalama beş bin kişinin geldiği konserde Edremit Belediye Başkanını Selman Hasan Arslan, verdiği konser için Sibel Can'a teşekkür ederek çiçek vermek istedi. Ancak, bu isteği koruma ekibi reddedince olanlar oldu ve tartışma başladı. Tartışma sonrası Başkan Arslan konseri terk etmeyi isterken, kısa süreli bir arbede meydana geldi.

 sibel can

Ortalık yatışınca yeniden sahneye çıkan Sibel Can konsere kaldığı yerden devam etti. Olay sonrası konser alanına jandarma ekibi sevk edilirken, sosyal medyada da tepki gösterildi.


Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal