SHINJA coin nedir? Shibnobi coin projesi ve yol haritası

Kripto ticari sağlamak için tercih edilen SHINJA coin son zamanların gözde borsalarından oldu. SHINJA coin nedir, projeleri nelerdir, token takası nasıl yapılır, SHINJA coin nasıl satın alınır? sorularının yanıtı haberimizde yer almaktadır

05.05.2022-21:59 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-21:59) SHINJA coin nedir? Shibnobi coin projesi ve yol haritası

Shibnobi ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar DigiFinex, XT.COM, BitMart, BKEX olarak belirlendi. Birden fazla zincirde sorunsuz kripto ticareti sağlamak için kullanıcılar destek gördü. Kavramsallaştırılan SHINJA coin nedir? Shibnobi coin projesi ve yol haritası nedir?

SHINJA coin nedir?

DojoSwap, birden fazla zincirde sorunsuz kripto ticareti sağlamak için kullanıcılar tarafından desteklenen likidite havuzlarından yararlanan merkezi olmayan bir AMM sistem yer alacaktır.

Shibnobi Blockchain: Shibnobi’nin Ethereum blok zincirinden sert çatallanmış hisse kanıtı blok zinciri. SHINJA Coin Nedir? Bu blok zinciri, Ethereum’dan daha ucuz gaz ücretleri ve Ethereum bloğundan daha hızlı işlemler sunacaktır. Kusari ana ağı ve test ağı ile Kusari Explorer’dan oluşur.

Shibnobi Dojoverse: Shibnobi sanal gerçeklik Metaverse’e girin. Kullanıcı geldiğinde kendilerini DojoDisc’te bulacaklardır. Oradan, kullanıcı #ShibnobiStyle ile ilgili her şeyi keşfedebilecek ve Dojoverse’deki diğer disklerdeki kuruluşların dizinlerini bulabilecek.

Shibnobi 3FA Cüzdanı: Üç Faktörlü Kimlik Doğrulama (3FA) Cüzdanı, kullanıcının cüzdanından herhangi bir işlem yapılmadan önce telefondaki kimlik doğrulama uygulamasından girilen bir kod gerektirir.

SHINJA coin nedir

Shinboni token geleceği 2022

Toplanan en son verilere göre, Shinobi Inu'in mevcut fiyatı $0.00001217 ve SHIN şu anda tüm kripto ekosisteminde # olarak sıralanıyor. Shinobi Inu'in dolaşım arzı, $0 piyasa değeri ile 0'dir.

Son 24 saat içinde kripto, mevcut değerinde -4.61% oranında azaldı. SHIN'ün şu anki piyasa değeri ile dünkü piyasa değerini karşılaştırırsak, piyasa değerinin de düştüğünü görebilirsiniz.

Shinobi Inu, diğer kripto paralarla bağlantı kurmakta zorlanıyor. SHIN, son 7 gün içinde neredeyse -9.79% değerine düştü. Madeni para son birkaç gündür hala riskli çerçeveleme segmentleri gösteriyor, madeni paranın güçlü temelleri olabilir, ancak kısa vadede karlı bir varlık olacağını düşünmüyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal