SGK SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin para sorunu sona eriyor! Başvuran herkese 5000 TL ödeme yapılacak

Son zamanlarda para arayışına girişen SGK SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin para sorunu sona eriyor. Bu kapsamda başvuran herkese 5000 TL ödeme yapılacak. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

24.04.2022-11:56 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-11:56) SGK SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin para sorunu sona eriyor! Başvuran herkese 5000 TL ödeme yapılacak

Yüksek enflasyondan en çok etkilenen kesim olan emekliler maaşları kendisine yetmediği için bankaların promosyonlarını ve promosyon ödemeleri için gereken şartları merak ediyor. Pek çok banka emeklilere müjdeli haberi verdi. Buna göre SSK, Bağkur ve diğer tüm emeklilere 5000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.

SGK SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin para sorunu sona eriyor

SSK, Bağ-Kur ve diğer emeklilere bankalardan müjdeli haber geldi. Maaşlarını söz konusu bankalara taşıyanlara 5000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacak. İşte bankaların promosyon ödeme şartları:

Halkbank emekli promosyonu fırsatı

Maaşlarını Halkbank’a taşıyan emeklilere yüzde 1.58’den başlayan faiz oranlarıyla 5000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek. 3 sene içerisinde yapılacak olan bu kredinin ödemesi için emeklilerin emekli maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank’tan alacaklarına dair taahhütnameye imza atması gerekiyor. Sonrasında ise bankaya kredi başvurusu bulunmak yeterli olacak. Ödeme şekilleri aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli şeklinde seçilebiliyor.

Yüksek kredi talebinde bulunmayı amaçlayan emeklilerin unutmaması gereken şey bankanın talep edeceğidir. Banka yüksek kredi başvuruları için karşılık olarak önemli teminatlar talep edebiliyor. Bu durumlar genellikle ev kredisi ve araba kredisinde yaşanıyor. Bu tür kredilere başvuru yapmak isteyen kişiler için bankalar karşılık olarak kefil ve ipotek şartlarını koşuyor.

Bankaların emeklilerin maaşlarını kendilerine taşımasının nedeni olarak ise istikrarlı ve zamanında yapılan geri ödemeler olarak gösteriliyor. 2022 yılında emekli maaşına yapılan zam işe birlikte yükselen emekli maaşları bankaları da harekete geçirdi. Pek çok banka maaşlarını kendilerinden alan emeklilere düşük faizli ihtiyaç kredilerinin dışında 2.750 TL’ye kadar geri ödemesiz promosyon fırsatını da sağlıyor. Bununla birlikte kendileriyle anlaşan emekliler için bankalar pek çok işlemi kolaylıkla gerçekleştirme imkanı da sağlıyor.

emekli promosyonu

Yapı Kredi emekli promosyonu fırsatı

SGK’dan emekli olan tüm emekliler için Yapı Kredi yeni bir promosyon kampanyası başlattı. Buna göre maaşlarını 3 yıl boyunca Yapı Kredi’den alacak olan emeklilere 2750 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacak. Ödenecek olan promosyon emekli maaşına göre belirlenecek. Bu kapsamda 1500 TL ve altındakilere 1650 TL, 2500 TL ve üzerindekilere ise 2500 TL promosyon ödemesi sağlanıyor. 2500 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere ek olarak 250 TL ödeme yapılıyor.

Garanti BBVA emekli promosyonu fırsatı

Emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyan emekli vatandaşlara 2500 TL’ya kadar promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıca emekli yakınlarını getirenler için 250 TL ek ödeme fırsatı da bulunuyor.

TEB emekli promosyonu fırsatı

TEB’den emekli maaşı almak isteyen emeklilere 2750 TL ödeme yapılacak. Ayrıca 2 ve daha fazla otomatik fatura ödemesi talimatı verenlere 2500 TL’lik ek ödeme yapılacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal