Şeyma Subaşı sosyal medyada yine gündemde: Üstsüz haliyle fotoğraf paylaştı o detay dikkat çekti

Magazin gündemini sık sık meşgul eden Şeyma Subaşı, üstsüz olarak ayna karşısında verdiği pozla konuşuluyor.

03.09.2024-13:34 - (Son Güncelleme: 03.09.2024-14:34) Şeyma Subaşı sosyal medyada yine gündemde: Üstsüz haliyle fotoğraf paylaştı o detay dikkat çekti

Magazin dünyasının sıkça konuştuğu isimlerden Şeyma Subaşı, aşk hayatı ve cesur pozlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki ve ayrılık sonrası adeta bir fenomen haline gelen Subaşı, son günlerdeki hareketleriyle yeniden gündeme geldi.

Üstsüz haliyle fotoğraf paylaştı 

Bir süre önce arkadaşının eski eşine aşık olduğu iddialarıyla adından söz ettiren Subaşı, şimdi de cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alan Subaşı, Instagram hesabının hikaye kısmından üstsüz pozlarını sansürleyerek paylaştı.

Şeyma Subaşı sosyal medyada yine gündemde: Üstsüz haliyle fotoğraf paylaştı o detay dikkat çekti

Bali'de Tatil ve Sansasyonel Paylaşımlar

Bali'de tatil yapan Şeyma Subaşı, üstsüz çekildiği bir diğer fotoğrafını ise, "İşte olan her şey, olan her şey ve henüz gelecek olan her şey. Hayatın güzelliği. Ve deneyim daha tam, daha bütün, daha dolu, daha canlı olur, çünkü sahip olmamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorsun" notuyla paylaştı. Subaşı'nın bu paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Son olarak, serum sürerken çektiği bir ayna pozu da dikkat çekti. Ancak burada serumdan ziyade, Subaşı'nın aynadaki yansımasında tanga iç çamaşırı öne çıktı. Bu poz, takipçilerinden çeşitli yorumlar aldı. Bazı kullanıcılar, "Acun'un evlenmesi gündemdeyken dikkat çekme hamleleri", "Bunu fark etmeyecek biri değil Şeyma", "Şeyma yine gündem olmak isterken", "Çok basit hareketler" şeklinde yorumlarda bulundu.

Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımları, hem hayranları hem de eleştirmenleri tarafından sıkça tartışılıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal