Serdar Çöçü bulundu mu? Serdar Çöçü kimdir? Ekipler kayıp Serdar Çöçü için seferber oldu

Kırıkkale’de kaybolan Serdar Çöçü için arama çalışmaları devam ediyor. Yakınları Serdar Çöçü’den gelecek iyi bir haberi bekliyor. Arama çalışmaları bütün titizliğiyle devam ederken Serdar Çözü’den haber bekleyenler, Serdar Çöçü bulundu mu? Serdar Çöçü kimdir sorularını araştırıyor.

23.03.2022-10:59 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-10:59) Serdar Çöçü bulundu mu? Serdar Çöçü kimdir? Ekipler kayıp Serdar Çöçü için seferber oldu

Kırıkkale’de dün geceden evinden ayrılan ve o zamandan itibaren kendisinden haber alınamayan 40 yaşındaki Serdar Çöçü her yerde aranıyor. Kayıp şahsı bulmak için AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri seferber oldu.

Olay Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Büyükafşar köyünde meydana geldi. Akşam saatlerinde evinden çıkan Serdar Çöçü'den bir daha haber alınamadı. Çöçü’ye ulaşamayan yakınları İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek Serdar Çöçü hakkında kayıp ihbarında bulundu.

Serdar Çöçü’nün psikolojik sorunları olduğu belirtilirken, kayıp şahsın en son görüldüğü belirlenen İmrili köyü civarında ise aramalar yoğunlaştırıldı. Dün geceden itibaren her yerde aranan Çöçü2nün bulunması için bölgeye AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Serdar Çöçü

Ekipler seferber oldu

Kayıp Serdar Çöçü’yü bulmak için vatandaşlar ve ekipler seferber oldu. Bölgede paletli araçlarla arama yapan AFAD ekiplerine, AKUT ekipleri de dronlar ile bölgeyi tarayarak destek veriyor. Jandarma birlikleri de 12 ekipler bölgeyi didik didik arayarak, köy yakınlarındaki metruk binalar ve dere yataklarında inceleme yaptı.

İmrili köyü muhtarı Hanifi Sivrikaya, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, AFAD, AKUT ve jandarma ekiplerinin aramalarının devam ettiğini belirtti. Ekiplerin ellerinden gelen bütün ilgiyle kayıp şahsı aradıklarını belirten muhtar Sivrikaya, şu ana kadar Serdar Çöçü’den bir ize rastlanmadığını belirtti. Serdar Çöçü’nün dün akşam saat 7 civarı evden çıktığı bilgisinin olduğunu söyleyen muhtar, şahsın eve geri dönmediğini ve böylece arama çalışmalarının başlatıldığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal