Selma Ateş Kazanç'a Duruşmada Yumruklu Saldırı

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş Kazanç, duruşma esnasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı ve hafif yaralandı.

02.10.2024-16:56 - (Son Güncelleme: 02.10.2024-16:56) Selma Ateş Kazanç'a Duruşmada Yumruklu Saldırı

Sinan Ateş'in Ablasına Yönelik Yumruklu Saldırı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı olan Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili davanın devam ettiği duruşmada, ablası Selma Ateş Kazanç bir kişinin saldırısına uğradı. Olay, duruşmanın gerçekleştirildiği Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde meydana geldi.

Olay Anı ve Sonrası

Duruşmaya ara verildiği esnada, Mertcan Kılıç isimli bir kişi yanına yaklaşarak Selma Ateş Kazanç'a yumruk attı. Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan Kılıç, kazanç dahil olmak üzere durumdan etkilenenlerin sağlık bilgilerini toplamak üzere müdahalede bulunuldu.

Aile Üyelerinin Tepkisi

Olayın gelişimesinin hemen ardından, Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş fenalık geçirdi. Eşine destek amacıyla orada bulunan Ayşe Ateş, sağlık ekiplerinden bilgi alarak, "Sinan Ateş'i öldürdünüz, bizi de mi öldüreceksiniz?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Selma Ateş Kazanç'ın Açıklamaları

Hafif yaralanan Selma Ateş Kazanç, tedavisinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu saldırıya uğrayacağımızı biliyordum. Bunun sinyallerini alıyorduk. Kararın verileceği zaman yapılması, 'adalet nerede' sorusunu tekrar gündeme getiriyor. Buradan çıktığım anda tekrar saldırıya uğrayacağımı biliyorum," ifadelerini kullandı. Ateş, saldırının sorumlularının isimlerini avukatına ilettiğini ve bu konuda soruşturma açılması talebinde bulundu.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr....

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın bugünkü duruşmasında, bir kişi Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş Kazanç'a yumruklu saldırıda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal