Selda Akgöz'den Taraftarlara Destek Çağrısı

A Milli Kadın Futbol Takımı kalecisi Selda Akgöz, Ukrayna ile oynanacak tarihi maçlar için taraftarlardan destek istedi.

23.10.2024-12:02 - (Son Güncelleme: 23.10.2024-12:02) Selda Akgöz'den Taraftarlara Destek Çağrısı

A Milli Kadın Futbol Takımı Kalecisinden Destek Çağrısı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın kalecisi Selda Akgöz, 2025 Avrupa Futbol Şampiyonası 1. play-off turunda Ukrayna ile oynanacak maçlar öncesi taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Tarihi Maçlar İçin Destek Olun

Selda Akgöz, 25 ve 29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bu önemli karşılaşmalar için çıkarak, "Çok büyük desteğe ihtiyacımız var. Tarihi bir maç oynanacak. Bizleri kesinlikle yalnız bırakmasınlar. Beraber bu anı taçlandıralım." ifadelerini kullandı. İlk maçın Esenler Erok Stadı'nda oynanacağını da vurgulayan Akgöz, hazırlıkların iyi gittiğini belirtti.

Cumhuriyet'in Gücünü Göstermek İçin Hazırız

Rövanş maçının Cumhuriyet Bayramı'nda oynanacak olmasını özel bir durum olarak değerlendirerek, "Bizler Cumhuriyet'in kadınlarıyız. Cumhuriyet'in kadınlarının gücünü gösterme vakti." diye konuştu.

Çabuk İlerleyip Başarıya Ulaşmak İstiyoruz

Ukrayna Milli Takımı'nda bazı oyuncularının arkadaşları olduğunu hatırlatan Akgöz, "Onlar da hazırlanıyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Maç gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Çabuk çabuk oynayıp diğer tura geçmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Ukrayna Maçından Sonra Diğer Rakiplere Odaklanacağız

Millilerin Ukrayna'yı elemesi halinde muhtemel rakiplerinin Belçika ve Yunanistan olacağını belirterek, "Önceliğimiz Ukrayna, onları geçtikten sonra diğer rakiplerimize yoğunlaşacağız." şeklinde konuştu.

Başarılı Bir Süreç Yaşıyoruz

Selda Akgöz, milli takımın şu anda başarılı bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, "C Ligi'nden çıkarken hiç gol yemeden B Ligi'ne ulaştık. Bu süreçte yalnızca maçlara odaklandık. Şimdi iki Ukrayna maçımız var. Sonrasını göreceğiz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal