Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Selahattin Doludeniz öldü mü, neden öldü?

Mersin’de korkunç bir cinayet meydana geldi. Selçuklu Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz, elleri ve ayakları bağlı bir halde çöplükte bulundu. Olay hakkında soruşturma başlatılırken Selahattin Doludeniz kimdir, Selahattin Doludeniz Selçuk Üniversitesi gibi terimler araştırma konusu oldu. Peki Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Selahattin Doludeniz öldü mü, neden öldü? Soruların yanıtı haberimizde…

16.09.2024-16:56 - (Son Güncelleme: 16.09.2024-16:56) Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Selahattin Doludeniz öldü mü, neden öldü?

Eski Selçuklu Üniversitesi öğretim üyesi Selahattin Doludeniz hakkında araştırmalar hızlandı. Mersin’de vahşi bir cinayete kurban giden Selahattin Doludeniz’in hayatı ve kariyeri yaşanan bu acı olay sonrasında araştırılmaya başlandı. Peki Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Selahattin Doludeniz öldü mü, neden öldü?

Mersin'in Bozyazı ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Ustalar Mahallesi'ndeki çöp dökme alanında belediye işçileri tarafından plastik bir fıçı içerisinde çıplak halde bir erkek cesedi bulundu. Olay, çöplükte çöp dökmeye gelen belediye personelinin cesedi fark etmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Selahattin Doludeniz neden öldürüldü?

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, kimliği henüz belirlenemeyen erkek cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Güvenlik güçleri, cesedin kimliğini tespit etmek ve ölüm nedenini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Selçuk Üniversitesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz kimdir? Selahattin Doludeniz öldü mü, neden öldü?

Selahattin Doludeniz kimdir?

Cesedin kimliğini belirlemek için yoğun bir çalışma yürüten Mersin polisi, öldürülen kişinin Anamur ilçesi İskele Mahallesi'nde yaşayan, Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim görevlisi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz olduğunu tespit etti. Cesedin ayakları bağlı ve çıplak halde plastik bir bidon içerisinde bulunması, olayın vahametini daha da artırdı.

Soruşturma kapsamında polis ekipleri, ölen kişinin oğlu O. Doludeniz’i gözaltına aldı. Babasının ölümüne ilişkin çelişkili ifadeler veren O. Doludeniz, babasıyla bir süredir aralarının kötü olduğunu ve eve döndüğünde onu ölü bulduğunu iddia etti. İfadesinde, babasının cesedini bir bidona koyarak ticari taksi ile Bozyazı’daki çöp alanına götürdüğünü söyledi.

O. Doludeniz’in verdiği ifadelerin ardından polis ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmayı derinleştirdi. Cesedin taşınmasında kullanılan ticari taksi ve diğer delillerin araştırılması sürüyor. Olayın kesin nedenleri, otopsi raporu ve elde edilecek diğer deliller doğrultusunda netleşecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal