Selçuk Bayraktar’dan dikkat çeken paylaşım: Hayatımızın gayesi Kızılelma

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Bayraktar sosyal medya paylaşımında "Bizim hedefimiz gayretimiz hayatımızın gayesi Kızılelma’’ ifadelerini kullandı.

14.10.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 14.10.2022-17:19) Selçuk Bayraktar’dan dikkat çeken paylaşım: Hayatımızın gayesi Kızılelma

Yerli olarak geliştirilen ilk insansız savaş uçağı Kızılelma ile ilgili çalışmalardan bahseden Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Bayraktar sosyal medya paylaşımında  "Bizim hedefimiz gayretimiz hayatımızın gayesi Kızılelma’’ ifadelerini kullandı.

Hayatımızın gayesi Kızılelma

Dünyada çok az ülkenin  bu alanda çalıştığı belirten Selçuk Bayraktar önümüzdeki yıl Kızılelmanı'nın uçacağını vurguladı. 

Baykar Kızılelma

Selçuk Bayraktar paylaşımında," Kızılelma bizim yaklaşık 20 senedir insansız hava araçlarının üzerinde ilk çalışmaya başladığımız günden beri hedefimiz olan bir platformdur. Biliyorsunuz Kızılelma Türk tarihinde Türk İslam tarihinde ve mitolojisinde çok önemli bir kavram. Bir anlamda bizim için ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi'ndeki böyle ulaştıkça uzaklaşan soyut ve somut hedefleri o anlama geliyor." ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal