Selçuk Bayraktar, Anadolu Ajansı'nın Yeni 'Haberci Drone'unu İnceledi

Selçuk Bayraktar, Anadolu Ajansı'na ait Haberci Drone'unu TEKNOFEST'te inceledi.

05.10.2024-15:00 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-15:00) Selçuk Bayraktar, Anadolu Ajansı'nın Yeni 'Haberci Drone'unu İnceledi

Selçuk Bayraktar'dan Haberci Drone İncelemesi

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Anadolu Ajansı tarafından geliştirilen Haberci Drone'u detaylı bir şekilde inceledi.

Droneların Geleceği

Bayraktar, drone teknolojisinin medya alanındaki yerinin önemine dikkat çekerek, bu tür yenilikçi ürünlerin haber alma süreçlerini nasıl dönüştürebileceğini vurguladı. Ayrıca, bu teknolojilerin daha etkin kullanımı için gerekli adımların atılmasının şart olduğunu belirtti.

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı...

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Anadolu Ajansı’nın (AA) “haberci drone”unu inceledi. Bayraktar, TEKNOFEST Adana'da kurulan AA standında, AA Teknoloji ve İnovasyon Direktörlüğü tarafından AR-GE projesi kapsamında haber sektörüne yönelik prototip üretimi gerçekleştirilen “Haberci Drone”u hakkında AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz’den bilgi aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal