Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in Naaşı Memleketine Uğurlandı

Ağrı'da şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş, düzenlenen törenle memleketi Çanakkale'ye gönderildi.

03.10.2024-13:00 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-13:00) Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in Naaşı Memleketine Uğurlandı

Ağrı'da Şehit Düşen Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in Anısı Yaşatıldı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görev yapan Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit oldu. Şehidin naaşı, düzenlenen resmi bir törenle memleketi Çanakkale'ye uğurlandı.

Tören Detayları

Şehit Geniş için Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı'nda bir tören gerçekleştirildi. Törende, katılımcılar saygı duruşunda bulunarak, şehidin öz geçmişini dinledikten sonra dua ettiler.

Burak Geniş'in naaşı, düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Çanakkale'ye gönderildi. Törene; Vali Yardımcısı Akın Oruç, 5. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Cavit Tütüncü, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nihat Özkök ve diğer kurum müdürleri ile askeri personel katıldı.

Iğdır 5. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görev yaparken askeri...

Iğdır 5. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görev yaparken askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in naaşı, törenle memleketi Çanakkale'ye uğurlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal