Sefa Yılmaz'dan Fenerbahçe Galibiyeti Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2-1 mağlup eden Gençlerbirliği'nde Sefa Yılmaz galibiyeti yorumladı.

17.03.2021-14:07 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-14:07) Sefa Yılmaz'dan Fenerbahçe Galibiyeti Yorumu

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği, 1-0 yenik duruma düştüğü maçtan 2-1 galip gelerek 21 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup etmeyi başardı.

Gençlerbirliği ekibinden Sefa Yılmaz galibiyeti değerlendirdi.

Rakip kaleye çok kolay gittiklerini belirten 30 yaşındaki futbolcu; 'Topu her ayağıma aldığımda karşımda tehdit görmeden ilerleyebildim. Hızlı ve kolay şekilde hemen 3. bölgeye geçtim. Bunun da nedeni, rakibimizin defansı hatta orta alanı boşaltmasıydı. Son bölümlerde, sırf benim hazırladığım 3 pozisyon var mesela. Rakip kaleye çok kolay gittik.' dedi

DEFANSI BIRAKTILAR

'Fenerbahçe çift forvete döndükten sonra işimiz kolaylaştı. Orta sahayı verdiler ve arkayı boşalttılar, çok alan bıraktılar. Defansif isim olarak sadece Gustavo kaldı. Maç içinde defansta 3'lüye bile geçtiler. Aynı anda bu kadar hücümcuyla oynayamazsınız.

Açıkçası Fenerbahçe’nin bireysel yeteneği, yıldızı çok ancak bence bir sistemleri yok. Tam anlamıyla takım olabildiklerini düşünmüyorum. Bunun sıkıntısını yaşıyor gibiler. Onlar defansı tamamen bırakıp, gol atmaya odaklanınca biz de istediğimiz pozisyonları bulduk. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsak, 3’ü 4’ü atabilirdik. Bu galibiyet bizim için çok anlamlıydı. Sadece 3 puan değil, özgüven de kazandık.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal