Şef Kapımda programının sunucusu Tahmin Küçük kimdir? Tahsin Küçük nereli ve kaç yaşında? Masterchef Türkiye Tahsin Küçük'ün eski hali görenleri şaşırttı

Masterchef yarışma programında yarışan Tahsin Küçük, Show TV 'de yayınlanacak olan Şef Kapımda programında sunucu olarak yeniden ekran karşısına geçiyor. Geçtiğimiz sezon Masterchef Türkiye programında elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Tahsin Küçük 'ün eski halini görenler ise gözlerine inanamadı. İşte Masterchef Tahsin 'in eski hali..

30.05.2022-12:28 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-12:28) Şef Kapımda programının sunucusu Tahmin Küçük kimdir?  Tahsin Küçük nereli ve kaç yaşında? Masterchef Türkiye Tahsin Küçük'ün eski hali görenleri şaşırttı

Masterchef yarışma programında yarışan Tahsin Küçük, Show TV 'de yayınlanacak olan Şef Kapımda programında sunucu olarak yeniden ekran karşısına geçiyor. Geçtiğimiz sezon Masterchef Türkiye programında elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Tahsin Küçük, 15 Haziran 1997 yılında Kocaeli 'nde doğdu. Aslen Trabzonlu olan yarışmacının çocukluğu ise Kocaeli'nde geçti.

İlk öğretim ve orta öğretimini tamamladıktan sonra Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu ve lisans eğitimini de İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü ile devam ettirerek bu bölümden 2019 yılında başarılı bir şekilde mezun oldu.

Henüz 13 yaşındayken mutfağa girmeye başlayan Küçük, yemek sektörüne bulaşıkçı olarak adım attı. Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında herkes tarafından çok sevilerek ünlenen Tahsin Küçük 'ün sergilemiş olduğu tavırlar ile başarısı da halkın takdirini toplamada kendisine çok büyük yardımcı oldu. Tahsin Küçük, Masterchef Türkiye 2021 sezonunda 3. olarak yarışmaya veda etti.

Tahsin Küçük

Masterchef yarışmasından sunuculuğa adım attı!

En son katıldığı Masterchef Türkiye 2021 yarışma programında 3. 'lük derecesini kazanan Tahsin, bu kez yepyeni bir proje ile ekranlarda olacak. Tahsin şef, Show TV 'nin yeni yarışması olan '' Şef Kapımda '' programının sunucusu olarak hafta içi her gün seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Masterchef Tahsi'in eski hali

Masterchef Türkiye yarışmacısı Tahsin 'in eski hali görenleri şaşırttı!

TV 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Masterchef Türkiye 'nin 2021 yılı sezonunda 3. olarak yarışmayı tamamlayan yarışmacı Tahsin Küçük, bundan daha önce de 2015 yılında yine TV 8 ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından çok sevilen '' Ver Fırına '' yemek yarışması ile ekranlara gelmişti. Tahsin Küçük 'ün o zamanlarda ki toy halleri ise görenleri şaşkına uğrattı.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal