Seda Sayan neden yok? 3 Haziran Star TV Seda Sayan programı bitti mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan Sabanın Sultanı Seda Sayan adlı programı izlemek isteyen çok sayıda izleyici, programın 3 Haziran 2022 Cuma günü yayınını ekranlarında göremediler. İzleyiciler hemen canlı yayın için aramalara başlarken 'Seda Sayan neden yok?' '3 Haziran Star TV Seda Sayan programı bitti mi?' sorularının yanıtlarını sorgulamaya başladılar. İşte, Sabanın Sultanı Seda Sayan hakkındaki detaylar.

03.06.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-12:43) Seda Sayan neden yok? 3 Haziran Star TV Seda Sayan programı bitti mi?

Star TV'nin başarılı yapımlarından Sabanın Sultanı Seda Sayan neden yok sorusu 3 Haziran 2022 Cuma gününün en çok yanıtı merak edilen soruların başında yer almaya başladı. Programın izleyicileri, yayın saatinde ekranları başında canlı yayını göremediler ve şaşkınlık içinde Seda Sayan neden yok? 3 Haziran Star TV Seda Sayan programı bitti mi? sorularını gündeme getirdiler.

Seda Sayan neden yok

Seda Sayan neden yok?

Star TV'de hafta içi her sabah saat 09.45'te canlı olarak yayına başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan'ı izlemek için ekranları başına geçen çok sayıda izleyici, kanalı açtıklarında "Kaderimin Oyunu" isimli dizi ile karşı karşıya geldiler. Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın sunumunu yaptığı programı göremeyen izleyiciler arama motorlarına Seda Sayan'ın programının bitip bitmediğini sormaya başladılar.

Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın canlı olarak yayınlandığı programın kaldığı yerden devam ettiği bilgisi paylaşılırken, bazı zamanlarda canlı yayın aksaklıkları olduğu açıklamaları yapıldı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal