Seçim sonrası halk ekmeğe dudak uçuklatacak zam yapıldı! Ekmek fiyatları zirveyi gördü

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında peş peşe zamlar yapılmaya devam ediliyor. Bu defa yeni zam halk ekmek fiyatlarına geldi. Halk ekmek fiyatları dudak uçuklatacak rakamlara dayandı.

08.04.2024-11:00 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-11:00) Seçim sonrası halk ekmeğe dudak uçuklatacak zam yapıldı! Ekmek fiyatları zirveyi gördü

Yerel seçimler sonrasında peş peşe farklı illerde yeni zamlı fiyatları açıklanmaya devam ediliyor. Bu defa zam haberi halk ekmekten verildi. Alanya halk ekmek, ekmek fiyatlarına zam yapıldığını paylaştı. Geçtiğimiz günler içerisinde normal ekmek fiyatlarına zam yapılmıştı. Fırınlar bu zamlı fiyatları uygulamaya devam ederken, vatandaşlar uygun fiyatlı ekmek alabilecekleri halk ekmeklere yöneldi. Bu defa halk ekmek tarafından da zam haberi geldi. Alanya halk ekmek satış noktalarında 6 TL’den satışa çıkartılan 210 gram ekmek, zamlı şekilde 7 TL’den satılacak.

Seçim sonrası halk ekmeğe dudak uçuklatacak zam yapıldı! Ekmek fiyatları zirveyi gördü

6 TL’den 7 TL’ye çıkartıldı

Özellikle temel gıdalardan birisi olan ekmek fiyatları gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor. Fırınlarda ekmek fiyatları 8 TL’ye kadar dayanmışken, halk ekmeklerden uygun fiyata ekmek satışları devam ediyor. Ancak bu defa vatandaşların tadını kaçıracak haber duyuruldu. Yerel seçimlerden sonra peş peşe yapılan zamlardan halk ekmek fiyatları da nasibini aldı. Alanya halk ekmek satış noktalarında normalde 6 TL’den satılan 210 gram ekmeğe zam yapıldı. Vatandaşlar artık Alanya halk ekmek satış noktalarından 210 g ekmeğe 7 TL ödeyecek. Bu haberden sonra diğer halk ekmek noktalarında da zam yapılacak mı büyük bir merak konusu. 

Tüm halk ekmek satış noktalarına zam mı yapıldı?

Alanya’dan üzen haber geldikten sonra vatandaşlar, halk ekmeklerin diğer satış noktalarında da ekmeğe zam yapılıp yapılmayacağı konusunu araştırmaya başladı. Konuyla ilgili henüz net bir açıklama söz konusu değilken, şehir şehir halk ekmek fiyatlarına ilerleyen süreçte zam yapılması değerlendiriliyor. Enflasyon oranlarının yükselmesiyle beraber ekmeğe zam yapılması da kaçınılmaz haberlerden birisi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal