Sea To Sky Enduro Yarışında Plaj Etabı Heyecanı

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı plaj etabında Billy Bolt birinci oldu. Yarışlar, Kemer'de devam ediyor.

10.10.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-19:00) Sea To Sky Enduro Yarışında Plaj Etabı Heyecanı

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışında Plaj Etabı Tamamlandı

Antalya'da düzenlenen Hard Enduro Dünya Şampiyonasının 6. ayağı olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, plaj etabıyla büyük bir heyecan yaşadı. Bu özel etap, İngiliz motosikletçi Billy Bolt'un zirvede tamamlamasıyla sona erdi.

Yarışa Katılan Ülkeler ve Sporcular

Bu uluslararası organizasyona, Uluslararası Motosiklet Federasyonu öncülüğünde yaklaşık 42 ülkeden 420 sporcu katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kemer Turistik Otelciler Birliği gibi kuruluşlardan destek alan bu önemli etkinlik, Çamyuva Plajı’nda özel olarak hazırlanan 2 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi.

Plaj Etabının Zorlukları

Sporcular, parkurda hem fiziksel hem de mekanik dayanıklılıklarını test ederek zorlu engelleri aşmak için mücadele ettiler. Sakatlık nedeniyle 7 ay boyunca yarışlardan uzak kalan Billy Bolt, bu heyecan verici plaj etabını birinci olarak tamamladı. İkinci sırayı Alman sporda Manuel Lettenbichler alırken, üçüncülüğü Wade Young elde etti.

Yarışın Devamı ve Ödül Töreni

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, plaj, orman ve dağ etaplarının ardından 12 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek madalya töreniyle son bulacak. Bu heyecan dolu yarışlar, katılımcılara ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı Sea To Sky...

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, plaj etabıyla başladı. Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyona, 42 ülkeden yaklaşık 420 sporcu katılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal