Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı Plaj Etabında Başladı

Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı, 42 ülkeden 420 sporcunun katılımıyla Antalya'da gerçekleşiyor.

10.10.2024-16:09 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-18:04) Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı Plaj Etabında Başladı

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı Plaj Etabıyla Start Aldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, plaj etabında start aldı. Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen bu büyük organizasyona, 42 farklı ülkeden yaklaşık 420 sporcu katılıyor.

Etkinlik Detayları

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği, Kemer Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kemer Turistik Otelciler Birliği ve Kemer Yöresel Tanıtım Vakfı'nın destekleriyle gerçekleştirilen yarışlar, Çamyuva Plajı'nda hazırlanan 2 kilometrelik özel parkurda sıralama turuyla başladı. Sporcular, her bir etapta fiziksel ve mekanik dayanıklılığını test ederek çeşitli zorlu engelleri aşmak için mücadele ediyor.

Organizatör Semih Özdemir’den Açıklamalar

Sea To Sky Enduro Yarışları Organizatörü Semih Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu yıl Sea To Sky yarışlarının 15'incisini düzenliyoruz. Aynı zamanda Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı burada gerçekleştiriliyor. Şampiyona 7 ayaktan oluşuyor ve seri, İspanya'da düzenlenecek 7. ayak yarışı ile tamamlanacak," dedi.

Yarış Programı

Plaj, orman ve dağ olmak üzere 3 ayrı etapta gerçekleştirilecek olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, 12 Ekim Cumartesi günü yapılacak madalya töreni ile sona erecek.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı Sea To Sky...

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, plaj etabıyla başladı. Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyona, 42 ülkeden yaklaşık 420 sporcu katılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal