Scott McTominay, Galatasaray’a evet dedi: Manchester United ile pazarlıklar son aşamada

Zenit’in inadı sonrası Wendel transferinden geri çekilen Galatasaray, Manchester United’dan İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay’i transfer etmek için önemli bir aşama kaydetti. Yıldız orta saha ile her konuda anlaşan sarı kırmızılılar, İngiliz ekibiyle kıran kırana bir pazarlık yapıyor.

01.08.2024-10:45 - (Son Güncelleme: 01.08.2024-10:45) Scott McTominay, Galatasaray’a evet dedi: Manchester United ile pazarlıklar son aşamada

Scott McTominay, Galatasaray’a adım adım yaklaşıyor. Galatasaray, bu hafta içinde orta saha transferini tamamlamayı hedefliyor. Zenit'ten Wendel'i kadrosuna katamayan Sarı-Kırmızılılar, şimdi büyük bir mali hamle yapmaya hazırlanıyor. Cim Bom, Manchester United'ın yetenekli orta saha oyuncusu Scott McTominay ile prensipte anlaştı.

Geçen sezon Galatasaray’a karşı oynamıştı

Akşam’da yer verilen habere göre; İskoç futbolcu, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Galatasaray'ın formasını giymeyi kabul etti. Ancak kulübü Manchester United, transfer konusunda yüksek bir bedel talep ediyor. 

Sarı-Kırmızılılar, başarılı İskoç futbolcu için 20 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda.

Scott McTominay, Galatasaray’a evet dedi: Manchester United ile pazarlıklar son aşamada

United, astronomik bir bedel istiyor

İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Manchester United, Scott McTominay'ı 30 milyon eurodan düşük bir bedelle satmayı düşünmüyor. Ancak bu farkın bazı bonuslarla kapatılması muhtemel görünüyor. Uzun süredir İngiltere'de oynayan ve kariyerinin zirvesinde bulunan McTominay, Galatasaray'a büyük katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal