Scare Me film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden merak edilen filmlerin detayları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Scare Me filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

26.06.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-17:43) Scare Me film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden ilgilerini çekecek filmleri araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda merak edilen filmlerden biri de Scare Me filmi ile ilgili oldu. Peki Scare Me filminin konusu nedir? Scare Me filminin oyuncuları kimler? Scare Me filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Scare Me filmi

Scare Me filmi korku ve komedi türünde 24 Ocak 2020 senesinde yayınlanmıştır. Filmin yapımcılığını, senaryosunu ve yönetmenliğini Josh Ruben üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 44 dakikadır ve IMDb puanı 5.7'dir.

Scare Me Filmi Konusu ve Oyuncuları

Scare Me filminin konusu

Scare Me filminde bulunan iki yazar karakterin yolları tesadüf sonucu kesişir ve iki yazarın başına gelen olaylar hem gerilim hem komedi olarak seyirciye aktarılır. Fred karakteri umutsuz ve başarısız bir yazar olarak karşımıza çıkar ve bir gün roman yazmaya karar verir. Romanını tamamlayabilmek için yalnız kalması gerektiğine karar veren Fred, kendine bir ev tutar. Fanny ise başarılı ve kendini çok beğenmiş bir yazardır ve korku romanları yazmaktadır. Bir gün Fred ile Fanny'nin yolları kesişir ve beraber eve giderler. Üstüne evde elektriklerin kesilmesiyle birbirlerine korku hikayeleri anlatmaya başlarlar ancak Fred'in bilinçaltında bulunan korkuları gün yüzüne çıkmaya başlar.

Scare Me filmi oyuncuları

Scare Me filminde Aya Cash, Rebecce Drysdale ve Josh Ruben yer almaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal