Şarkılar Bizi Söyler konukları 6 Mayıs 2023: Şarkılar Bizi Söyler’de bu akşam kimler var, hangi ünlüler geliyor?

Kanal D’nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Yayın saatinde Kanal D ekranlarını açacak olanlar ise Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları, Şarkılar Bizi Söyler 6 Mayıs konukları hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler’de bu akşam kimler var, hangi ünlüler geliyor? İşte sorunun yanıtı...

06.05.2023-11:50 - (Son Güncelleme: 06.05.2023-11:50) Şarkılar Bizi Söyler konukları 6 Mayıs 2023: Şarkılar Bizi Söyler’de bu akşam kimler var, hangi ünlüler geliyor?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin başarılı sunuculuğunda yayın hayatına devam eden Şarkılar Bizi Söyler programı, her Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında milyonlara müzik ve eğlence ziyafeti çektiriyor. İzleyenler ise Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları, Şarkılar Bizi Söyler 6 Mayıs konukları hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler’de bu akşam kimler var, hangi ünlüler geliyor?

Şarkılar Bizi Söyler’de bu akşam kimler var?

Şarkılar Bizi Söyler’in 6 Mayıs 2023 Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde yer alacak konuklar belli oldu. Buna göre Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları Emre Altuğ, Saba Tümer ve Nükhet Duru olacak.

Şarkılar Bizi Söyler 6 Mayıs 2023

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm saat kaçta?

Poll Production imzalı, Şarkılar Bizi Söyler programı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'da Kanal D'de ekranlara gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal