Şarkılar Bizi Söyler 30 Nisan neden yok, yeni bölüm yok mu? 30 Nisan Cumartesi bugün Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen Şarkılar Bizi Söyler programının yayın akışında bulunmaması sebebiyle insanlar merakla programın neden olmayacağını araştırmaya başladı. Peki Şarkılar Bizi Söyler programı neden yok? Tüm detaylar haberimizde.

30.04.2022-13:39 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-13:39) Şarkılar Bizi Söyler 30 Nisan neden yok, yeni bölüm yok mu? 30 Nisan Cumartesi bugün Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Şarkılar Bizi Söyler programının takipçisi olan vatandaşlar merakla programın neden 30 Nisan tarihinde yayınlanmayacağını araştırıyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler programı neden yayınlanmayacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şarkılar Bizi Söyler programı

Program her Cumartesi akşamı akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Kanal D'nin belirtilen yayın akışında bu akşam program yer almıyor. Programın eski bölümünün yayınlanacağı düşünülüyor. Tahminlere göre programın yeni bölümünün önümüzdeki hafta ya da bayram özel olarak yayınlanması bekleniyor. Programın sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici paylaşmaktadır. Kanal D'nin 30 Nisan yayın akışı ise şu şekilde; 18.45 Kanal D Haber, 20.00 Şarkılar Bizi Söyler (Tekrar Bölüm), 00.15 Göktaşı Kıyameti (TV'de ilk).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal