Şanlıurfaspor ve Iğdır FK Maçında Geri Dönüş

Şanlıurfaspor, Alagöz Holding Iğdır FK ile 3-3 berabere kalarak önemli bir mücadele sergiledi.

26.10.2024-19:21 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-19:21) Şanlıurfaspor ve Iğdır FK Maçında Geri Dönüş

Şanlıurfaspor ve Alagöz Holding Iğdır FK Beraberliği

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Şanlıurfaspor, Alagöz Holding Iğdır FK ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonrasında Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün geriye düştük ama asla pes etmedik, oyunu hiç bırakmadık" ifadelerini kullandı.

Takım Performansı ve Mücadele

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Sözeri, tüm sporseverlerin keyif aldığı bir karşılaşma olduğunu belirtti. "İşler iyi gitmedikçe, geriye düştükçe üçlü formasyondan dörtlüye döndük. Oyuncularımızla bunları zaten hafta içinde antrenmanlarda çalışıyoruz. Futbolcularım bir takım nasıl olunur herkese gösterdiler" diyerek oyuncularını kutladı.

Iğdır FK'nın Görüşleri

Iğdır FK teknik direktörü Yalçın Koşukavak ise, geçen hafta alınan galibiyetten sonra Şanlıurfa'da da galip gelme hedefinde olduklarını ancak bunu başaramadıklarını vurguladı. İlk yarının kontrolü altında olduklarını ifade eden Koşukavak, "İkinci yarının başında bir gol, 10 dakika sonra bir gol daha attık. Durum 2-0 oldu. Fakat rakibi oyuna davet ettik ve yediğimiz golle durum 2-1'e geldi. Uzatmalarda da durum 3-3 oldu. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik, bunun için üzgünüm" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal